ALGEMENE VOORWAARDEN


Hill Fashion

Munnikenweg 39B

3905MD Veenendaal


KvK-nummer:  78327539
Btw-identificatienummer: NL003320552B29

 

1. Begrippen en toepasselijkheid – Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.hillfashion.nl zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. – Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

2. Aanbiedingen en overeenkomsten – Alle aanbiedingen van Hill Fashion zijn vrijblijvend en Hill Fashion behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. – Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van de bestelling van een klant door Hill Fashion. - Hill Fashion is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden aan de klant medegedeeld.

3. Prijzen en betalingen – De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s inclusief BTW. – Hill Fashion kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. – Verzendkosten zijn voor de koper. Zodra je pakketje is verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Daarmee kan je zien wanneer het pakketje wordt geleverd. Na een bestelling ontvang je direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Betaling kan geschieden door middel van iDeal. Voor deze online betalingen worden géén extra kosten berekend.

4. Artikelen – De artikelen op Hill Fashion zijn nieuw. – De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van de geleverde artikelen zou wat kunnen afwijken. –Ik doe m'n best om de website zo 'up to date' mogelijk te houden, echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een product niet meer leverbaar is. In dat geval neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je het geld retour op je rekening.

5. Levering –Hill Fashion begrijpt dat je jouw bestelling graag snel in huis hebt. Daar doe ik dan ook alles aan. In de regel ontvang je jouw bestelling binnen 3 werkdagen. – De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover vertraging niet aan Hill Fashion kan worden toegerekend. – Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling is geplaatst bericht. – Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus goed de ingevoerde gegevens. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn is Hill Fashion niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde bestellingen.    – Hill Fashion is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte brievenbuspost. 

6. Retourzendingen – Mocht het bestelde artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je 14 dagen de tijd om de retour te melden. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort.
Deze garantie vervalt wanneer:

* Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
* Je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen.                                                                                                                
De kosten van retour zenden zijn voor je eigen rekening. – Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, dien je vooraf contact met Hill Fashion op te nemen alvorens het retour te zenden. De kosten van het retour zenden kan ik achteraf niet meer verrekenen.

 

7. Klachten – Hill Fashion doet er alles aan om het bestelde product in perfecte staat te leveren. Na ontvangst van je bestelling dien je de geleverde producten gelijk goed te inspecteren en eventuele gebreken aan een product bij Hill Fashion te melden. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@hillfashion.nl
Hill Fashion behandeld elke klacht binnen 7 dagen. En zal elk probleem zo goed en snel mogelijk in overleg met u proberen op te lossen. Klachten langer dan 3 maanden na aankoop kan Hill Fashion helaas niet meer in behandeling nemen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur viahttps://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.8. Aansprakelijkheid – Hill Fashion is niet aansprakelijk, indien een gebrek of schade aan de bestelling ontstaat, als gevolg van oneigenlijk gebruik. – Hill Fashion is niet aansprakelijk, indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd. 

9. Privacy – Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

10. Algemeen – Alle goederen blijven eigendom van Hill Fashion tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Algemene Voorwaarden Hill Fashion 2024