Angelle Milan

Angelle Milan Kleding

Koop Angelle Milan online bij Hill FashionHét modemerk als het gaat om de populaire travelstof! Maar waarom is dat nu zo ontzettend populiar?
Daar vertellen wij van Hill Fashion je graag alles over!  

 

Ten eerste wat is travelstof nu precies? Heel kort gezegd is travelstof een combinatie van elastane en polyamide. Elastane heeft, zoals het woord al zegt, een grote elastische rekbaarheid. Polyamide is een textiele vezel die extreem vormvast is. Deze combinatie zorgt ervoor dat het kledingstuk erg comfortabel draagt, en daarnaast altijd goed in vorm blijft. 

Kreukvrij
De naam 'travelstof' is ontstaan doordat de kledingstukken van deze stof geliefd zijn om mee te nemen op reis. Dat komt met name doordat de stof kreukvrij is. Het maakt niet uit hoe je het kledingstuk hebt opgevouwen en in je koffer hebt gedaan. Het komt er altijd weer kreukvrij uit! Daarnaast is de kleding van travelstof snel droog, ademend en ook nog eens comfortabel.

Onderhoud
Travelstof is erg makkelijk te onderhouden. Je kunt de kleding wassen op 30 graden, daarna hang je het op (doe het niet in de droger). Het kledingstuk zal binnen korte tijd droog zijn, en kan zo zonder te hoeven strijken de kast weer in! 

 

Het modemerk Angelle Milan heeft dit alles in style weten te combineren. Waardoor je trendy, stijlvol en vrouwelijk gekleed kunt gaan en niet in hoeft te leveren op comfort. De perfecte combinatie! 
Hill Fashion heeft een wisselende collectie van Angelle Milan, die bestaat uit travel broeken, en travel jurken. Ook hebben we de Angelle Milan nieuwe collectie voor jou in de webshop staan, shop jouw favoriete items! En draag het met plezier!