Is jouw maat of de gewenste kleur niet op voorraad? Stuur me dan vrijblijvend een mailtje via Contactpagina dan ga ik voor je op zoek.

 

Broeken/Leggings


Zoek naar aanleiding van de omschrijving, de jeans die het beste bij jou past!

Norfy Jeans

Norfy Jeans is een merk jeans welke de ronde vrouwelijke vormen volledig tot zijn recht laat komen. Zeker mede door de zeer goede pasvorm en ruime stretch. Dit verhoogt het draagcomfort van de jeans enorm. De modellen vallen hoog in de taille en sluiten daarbij netjes aan. 
De maatvoering van de jeans valt iets ruimer en loopt door t/m maat 44. De wassingen zijn mooi egaal van kleur, dit is iets wat de norfy daagster erg waardeert.VS Miss Jeans

VS Miss is een jeans merk dat veelal wordt gedragen door een jonge vrouw. Dit merk staat voor een goede kwaliteit jeans met soms uitdagende wassingen. 
Denk hier bijvoorbeeld aan damaged accenten. Deze zijn zeer geliefd voor een jongere doelgroep.
De modellen van deze jeans sluiten mooi aan in de taille. De jeans zijn medium hoog of high waist met uiteraard zeer goede stretch.

Toxik Jeans

Het merk Toxik is een gespecialiseerd merk voor betaalbare en kwalitatief hoogwaardige jeans. Het is een fijne jeans voor vrouwelijke vormen. De skinny modellen zijn niet te skinny of te strak voor vele onder ons. Daarbij hebben alle modellen jeans zeer goede stretch. Helemaal bij de jeans in jog kwaliteit, deze vallen zeer comfortabel. 
De meeste modellen zijn medium hoog in de taille en sluiten daarbij goed aan op de vormen van de draagster. Tevens zijn er ook nog de Push-Up modellen voor een strak geheel.
De broeken zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit met mooie wassingen.