Welkom!
Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan de site van Hill Fashion.

Even voorstellen ...

Na een aantal opleidingen en ruim 26 jaar werkzaam te zijn in de modebranche, heb ik aardig wat ervaring opgedaan. En kwam de wens om die ervaring te gaan gebruiken voor een eigen webshop met kleding en accessoires die écht elegant en vrouwelijk zijn.
Omdat ik in de naam van de webshop graag iets 'van mezelf' wilde hebben staan en ik de meisjesnaam 'van den Heuvel' draag, kwam al snel het idee om de webshop 'Hill Fashion' te noemen.
Dagelijks ben ik actief voor de webshop of het nou met inkopen is of verzending, op de socials (waar je me kunt volgen!) of met de fotografie. Op de foto's probeer ik zoveel mogelijk zelf de kleding te laten zien, maar ook m'n dochter zul je vaak genoeg voorbij zien komen! Met veel zorg en liefde ben ik op zoek naar de nieuwste en uniekste vrouwelijke items. Die zal ik wekelijks zal plaatsen, dus houd de site goed in de gaten.

Naast het runnen van de webshop en de zorg van m'n gezin, ben ik nog een aantal uren per week werkzaam bij Manfield schoenen in Veenendaal. 

 

Veel plezier met winkelen in de Hill Fashion webshop!