Ruilen & Retouren

Voorwaarden:

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat is erg jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. In dat geval kun je je bestelling binnen 14 dagen retour melden. En heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren.
Download het retourformulier en vul deze in. Heb je hiervoor geen mogelijkheid, stuur dan voordat je het artikel retourneerd even een berichtje.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant, het is ook mogelijk om je retour gratis af te geven op Munnikenweg 39B te Veenendaal.
Mocht het product beschadigd zijn dan kunnen we deze waardeverminderingvan het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij het retourneren goed verpakt is.

 

Omruilingen

Is de maat niet goed of wil je je product voor iets anders ruilen? Dat kan! Neem dan contact op met info@hillfashion.nl 
Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaald dan alleen zelf de retourkosten. 
Indien je onverhoopt een verkeerd artikel hebt ontvangen, dien je vooraf contact op te nemen alvorens het retour te zenden.

 

Verwerking retour en terugbetaling:

Hill Fashion zal uiterlijk binnen 3 dagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je vermelde bankrekening terugstorten.

 

Download hier het retourformulier: